(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 28 de gener del 2011

17è Charada de la temporada... Ana Ruiz, Manoli Arànega i Francesc García!


En el tercer Charada de l'any 2011, hem connectat en directe amb Can Massallera, per parlar amb Ana Ruiz...


... Que avui a les 19 hores estrenava un documental amb la història de l'Institut Joaquim Rubió i Ors, amb una reflexió sobre els canvis en l'educació i la política des dels anys 80 del segle XX fins l'actualitat.

A l'estudi, hem comptat amb la presència de Manoli Arànega, directora de la Biblioteca Mª Aurèlia Capmany, que ens ha portat un tema fascinant, els falsos documentals, tot i començant per Fraude...


... De l'incomparable Orson Wells.

I també ens ha visitat Francesc Garcia, de Nictàlia, l'empresa concessionària dels Cinemes Can Castellet. Amb ell hem parlat sobre projectes presents i futurs al voltant de la Comercialització i Gestió de Centres Comercials i de Lleure... Sobretot pel que fa als cinemes de Sant Boi, és clar!

Li hem preguntat, entre d'altres coses, pel frustrat Cineclub Can Castellet, que ni tan sols va poder posar-se en marxa, com estava planejat, el dijous 13 de gener... Sempre ens quedarà l'òpera!

El programa ha acabat amb una connexió d'Alícia Mendo i Mariola Martínez, destacades a Can Massallera, per copsar l'ambient previ a la projecció de El instituto, el documental de la productora How per a Ana Ruiz. I aquest és l'ambient que vam captar:


Una setmana més us desitgem... Bon profit de cinema!

dijous, 27 de gener del 2011

Estrenes del 28 de Gener.

Finalitza el mes de gener, fa molt fred, però podem anar al cinema per gaudir les estrenes que demà arriben a les pantalles.





divendres, 21 de gener del 2011

16è Charada... Amb Carlos Cercós i el Marianao Crossing!


En el 16è Charada de la temporada 2010-2011, hem comptat amb la presència de Carlos Cercós, que ja ens havia acompanyat al programa l'octubre passat, per parlar-nos de la seva trajectòria com a dinamitzador audiovisual a Sant Boi de Llobregat.


Avui ens ha presentat el seu projecte actual: Marianao Crossing, una creativa i innovadora iniciativa audiovisual col·lectiva, al Barri de Marianao... A Sant Boi, és clar!

Han participat al programa moltes de les persones que formen part del projecte:
Pepe Guevara, director del Casal de Barri Marianao;

Begoña Marco, mare de Javi, que dispondrà d'una càmara a partir de la setmana vinent;

Sergio Espejo, en representació d'Aitor, que portarà una càmara de 360º en la seva cadira de rodes;

Ricardo Cipre, que ja ha gravat el seu projecte, amb escenes de la seva vida com a pare del petit Oriol;

David Garcia, presentador del programa Raíces de Ràdio Sant Boi, qui gravarà el despertar del barri

I també ens ha trucat Ana Jurado, des de la seva Papereria Paper Papir, que ens ha donat la seva opinió sobre el Marianao Crossing... I ha tornat a rebre l'oferta de Carlos de participar-hi!

Moltes gràcies a tots i... Bon profit de cinema!

dijous, 20 de gener del 2011

Estrenes del 21 de Gener.

Demà, divendres 21 de gener, s'estrenaran les pel·lícules que, com cada setmana, us portem puntualment:




divendres, 14 de gener del 2011

15è Charada de la temporada... 1r del 2011!


Hem tornat d'unes llargues vacances de nadal, amb les col·laboracions habituals, i també amb nous col·laboradors:


Nuria Martínez Sánchez, de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, ens ha transportat, només amb la seva paraula, a escenes mítiques de la història del cinema.... Ha vingut acompanyada de Paco Sánchez, professor d'història a l'Escola Cos de Sant Boi.

I també ha estat amb nosaltres Dani Castillo, del programa Desvariaciones, que s'emet, des de fa una bona colla d'anys, el dimecres de 11 a 12 de la nit... A Ràdio Sant Boi, és clar!

La setmana vinent, no us perdeu l'especial Marianao Crossing... Amb Carlos Cercós, és clar!

Bon profit de cinema!

dijous, 13 de gener del 2011

Estrenes del 14 gener 2011

Un altre divendres més i puntualment us preparem els pòsters i els enllaços de les estrenes que a partir de demà 14 gener podreu gaudir als cinemes





dimecres, 5 de gener del 2011

Les estrenes del 5 de Gener

Hem canviat d'any, va arribar el 2011, i aquest dia 5 de gener arriben més estrenes, perquè us feu una idea aquí podeu fer una ullada. "Charada" us desitja un Bon Any.