(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 15 de gener del 2010

Pas a pas... Anem pel 16è!

Sense l'Isra, ni l'Alícia, ni Mariola ni Juan Carlos, Jaume i Francesc han presentat (com no!) les estrenes de la setmana:


A la secció de Crítiques històriques, Jaume Vidal ens parla d'"El jove Törless (Der junge Törless, 1966)". Aquí teniu una escena del film:


La resta del programa ha estat dedicada a glossar la programació de la Filmoteca de la Generalitat de Catalunya per aquests dies vinents, i diferents pel·lícules que s'han pogut veure darrerament a la televisió. En el format habitual de Tertúlia... és clar!

Oients de Charada i seguidors del bloc tots! No us descuideu d'anar a Cal Ninyo divendres vinent, a les 19:15, per assistir a l'estrena del migmetratge "Policromía", dirigit per Pere Koniec. Per anar fent boca, aquí us deixem "Efímero 87", el curt més difós del Pere:



Agraïment molt especial a Paki López, fotògraf professional i entrevistadora radiofònica vocacional. Si no us creieu, sentiu En compañía, programa de Ràdio Sant Boi, agermanat des d'ara mateix amb Charada.

Bon profit de cinema!

4 comentaris:

Paky López ha dit...

Hola!!! Moltes gracies per la difusió de Policromía!!! En sveiem divendres 22 a Cal Ninyo!!! Abraçada,
Paky

Pere Koniec ha dit...

Ep,Charada!
Moltes gracies pel text-link!
Espero que vingueu a l'estrena,
abraçades virtuals,

Francesc Aguilar ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Francesc Aguilar ha dit...

Quina il·lu, Paki i Pere, que hagueu seguit el programa i entrat en el bloc... Per suposat que ens veiem el divendres! Tot l'equip del Charada estarem allà.
Això em comença a recordar al final de Casablanca... Aquest és el començament d'una gran amistat! Jeje.
En el moment que sigui administrador del blog, afegeixo el teu, Paki.
Abraçades!