(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 25 de juny del 2010

38è Charada "a tope"... L'últim de la temporada!


Un últim Charada de la temporada 2009-10 on hem estat fidels a l'esperit del programa al llarg dels últims mesos: agilitat informativa, seccions amb col·laboradors d'alçada i immersió en la realitat cinematogràfica de la nostra vil·la: Sant Boi de Llobregat.

Per començar, gràcies a Alícia i Mariola que han anat fins a Cal Ninyo amb la unitat mòbil, hem parlat amb Lourdes Altozano, just abans que comencés el passi dels curtmetratges realitzats al I Taller de Formació Audiovisual. Ella i José Antonio Cabello, un company de Ràdio Sant Boi, han portat a terme aquest taller des del gener d'aquest any a Cal Ninyo i Can Massallera. No us perdeu els resultats obtinguts i la informació sobre el curs a l'enllaç que teniu a la llista de l'esquerra... I al setembre, Charada farà un seguiment pormenoritzat de les activitats del proper taller, que ja estan organitzant!

Albert Carpi ens parla, en la seva secció sobre cinema asiàtic, de dues pel·lícules. Primer, sobre "Acantilado Rojo [赤壁 (Chi-bi), 2008-09]", l'última realització de John Woo, d'imminent estrena a les cartelleres catalanes...


... i també de l'adaptació cinematogràfica d'un clàssic entre clàssics del cinema anime japonés: Astroboy. A més a més, no us perdeu la dissertació d'Albert sobre els diferents tipus d'anime... És la veu d'un veritable expert!

I, per acabar programa i temporada, hem volgut contactar, un cop més, amb Josep Vilella qui, amb la seva habitual barreja de rigor i alegria, ens ha fet un resum d'aquests primers mesos des de l'overtura de les 5 sales dels Cinemes de Can Castellet.

Aquest bloc es continuarà actualitzant al llarg de l'estiu per la vostra consulta i les vostres suggerències... Bon profit de cinema!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats i a seguir así por muchos años mas.