(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 17 de setembre del 2010

Charada... 1r programa de la temporada 2010-11!

Benvinguts a una nova temporada de Charada, el programa de cinema de Ràdio Sant Boi.



Des d'aquest primer espai de la temporada, hem volgut estar immersos en les activitats que hi ha a la nostra vil·la al voltant del cinema, per això hem parlat amb Teresa Pilar Gilibets, directora de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, amb José Manuel Galván, gerent dels Cinemes de Can Castellet i amb Ana Jurado, la propietària de la Papereria Papir Paper, al carrer Girona.

Però també ens devem a l'actualitat, per això us hem presentat les estrenes de la setmana i hem entrevistat al nostre amic Lluís Miñarro, director de Blow horn (consulteu l'enllaç de la productora Eddie Saeta per a més informació sobre aquesta estrena i la resta dels seus projectes), una pel·lícula que no us hauríeu de perdre, sobretot si us agraden "els sons del silenci" (Jaume Vidal dixit):



Ah! I hem tingut la salutació de José Manuel Fernández i Pere Koniec, directors de Sant Boi de Llobregat, als qui seguirem la pista d'a prop a partir d'ara.

Agraïments especials a Alícia Alice Mendo, per estar sempre allà, amb els seus somriures i els seus magnífics comentaris. I a Mariola Martínez, sense qui aquest espai no hauria pogut ni tan sols semblar-se a sí mateix.

Gràcies per estar amb nosaltres... I bon profit de cinema!