(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 12 de novembre del 2010

Jaume Bosch, Teresa Pagès i Javi Doblas... Al 9è Charada de la temporada!


En el Charada d'aquesta setmana hem comptat amb la presència de Jaume Bosch i Pugès, alcalde de Sant Boi de Llobregat, amb qui hem conversat sobre el passat, el present i el futur del cinema a la vil·la.

Per parlar del present, hem contactat amb Francesc García, l'encarregat de portar la negociació de Nictàlia amb l'Ajuntament per la constitució dels Cinemes de Can Castellet.


A més a més, ens ha tornat a acompanyar Teresa Pagès Gilibets, directora de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer...


... per parlar-nos de diferents pel·lícules al voltant de la violència de gènere, tot i fent referència al Dia Internacional dedicat a la lluita d'aquest fenòmen tristament d'actualitat.

I també ha participat al programa el fundador i propietari de La cápsula del tiempo, Javi Doblas, qui, a part de moltes altres coses, organitza un cinefórum a la sala polivalent d'aquesta entitat:


La pregunta clau sobre el cinefórum de La càpsula... és: Quina de les tres pel·lícules proposades per a aquest diumenge serà la més votada? En part, depén de vosaltres: Voteu, voteu, http://cinecapsula.wordpress.com/

Una setmana més... Bon profit de cinema!

2 comentaris:

Eduard ha dit...

Soc un oient des de fa 3 temporades i us he de dir que ara el vostre programa em sembla massa polititzat. Cada vegada parleu menys de cinema com abans. Adeu amics.

Francesc Aguilar ha dit...

Hola Eduard! Abans que res, vull agrair-te que hagis seguit el programa aquestes 3 temporades. I també que et comuniquis amb nosaltres per donar la teva opinió sobre els canvis que has observat.

Volia comentar-te la meva visió del nou enfocament de l'espai: Es tracta de fer participar a tothom de Sant Boi que tingui alguna cosa a veure amb el cinema i, per extensió, amb el món de l'audiovisual. Per això, si has sentit el programa des de setembre, hauràs vist que hem parlat amb directors de cinema, amb associacions que fan servir el llenguatge cinematogràfic per aconseguir les seves fites d'integració social; amb dinamitzadors culturals; i que comptem amb la col·laboració quinzenal de les biblioteques de Sant Boi i setmanal dels Cinemes de Can Castellet.

Els polítics també tenen coses a dir sobre el que es fa a la ciutat, respecte a projectes i realitats al voltant del cinema, per això també han estan convidats a participar-hi.

Si amb això aconseguim fer pinya i, entre tots, tornar a tenir cineclub a Sant Boi, per exemple; o que, tothom que vulgui, se senti representat i amb possibilitats de promocionar les seves activitats, haurem aportat alguna cosa al món del cinema.

Des del Charada et convidem a participar en aquest projecte, ja sigui com a comentarista del bloc, com ja has fet, o bé trucant als telèfons de l'emissora durant el programa, o de qualsevol altra forma.

Gràcies per la teva atenció!