(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 28 de gener del 2011

17è Charada de la temporada... Ana Ruiz, Manoli Arànega i Francesc García!


En el tercer Charada de l'any 2011, hem connectat en directe amb Can Massallera, per parlar amb Ana Ruiz...


... Que avui a les 19 hores estrenava un documental amb la història de l'Institut Joaquim Rubió i Ors, amb una reflexió sobre els canvis en l'educació i la política des dels anys 80 del segle XX fins l'actualitat.

A l'estudi, hem comptat amb la presència de Manoli Arànega, directora de la Biblioteca Mª Aurèlia Capmany, que ens ha portat un tema fascinant, els falsos documentals, tot i començant per Fraude...


... De l'incomparable Orson Wells.

I també ens ha visitat Francesc Garcia, de Nictàlia, l'empresa concessionària dels Cinemes Can Castellet. Amb ell hem parlat sobre projectes presents i futurs al voltant de la Comercialització i Gestió de Centres Comercials i de Lleure... Sobretot pel que fa als cinemes de Sant Boi, és clar!

Li hem preguntat, entre d'altres coses, pel frustrat Cineclub Can Castellet, que ni tan sols va poder posar-se en marxa, com estava planejat, el dijous 13 de gener... Sempre ens quedarà l'òpera!

El programa ha acabat amb una connexió d'Alícia Mendo i Mariola Martínez, destacades a Can Massallera, per copsar l'ambient previ a la projecció de El instituto, el documental de la productora How per a Ana Ruiz. I aquest és l'ambient que vam captar:


Una setmana més us desitgem... Bon profit de cinema!