(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 9 d’abril del 2010

27è Charada de 2009-10... Hem sortit al carrer!



Avui ha estat un programa molt especial. Hem esmentat la presentació de les estrenes realitzades per Mònica Santacreus i Jaume Vidal al magazine del matí Dia i mig. S'ha regalat als oients de l'espai vuit entrades pels Cinemes Can Castellet... Enhorabona als guanyadors!

Nosaltres ens hem volgut sumar a aquesta iniciativa de sinergia amb els flamants cinemes de Sant Boi i hem sortit al carrer ha parlar amb vosaltres sobre les pel·lícules que us agraden i sobre tot allò que us inquieta al voltant del fet cinematogràfic. Mariola Martínez i Alícia Mendo han abandonat l'estudi... I s'han plantat a la porta de Can Castellet!

Gràcies a l'Esther, el Víctor, el Francesc, l'Eulàlia i el Jaume que han donat les seves opininions en directe. A tots els que us heu quedat amb les ganes de participar... La setmana vinent tornarem a estar allà!

Mercès també a l'Israel Gordón, que ens ha fet un interesant comentari sobre "La túnica sagrada (The robe, 1953)", que no hem passat per antena, però que podeu seguir vosaltres mateixos a través del bloc.

I agraïments també per Francesc García, de l'empresa Nictalia, concesionària dels cines de Sant Boi, per explicar-nos l'excel·lent iniciativa de col·laborar amb la Unió Esportiva Santboiana i fer un passi especial, el dimarts 13, a les set de la tarda. A l'últim quart del programa ens ho explica... No us ho perdeu!

Ah! A partir d'avui podeu seguir la programació dels Cinemes Can Castellet a través de l'enllaç corresponent als blogs del programa.

Esperem que us agradin aquests canvis en el programa... Esperem les vostres notícies!

I bon profit de cinema, és clar!