(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 23 d’abril del 2010

29è Charada... Avui amb Josep Villalta!


Un altre Charada radiat entre els estudis de l'emissora i el carrer, per parlar amb tots vosaltres. Mariola Marínez i Alícia Mendo, les dues corresponsals de luxe als Cinems Can Castellet, han parlat amb Rosa, una veïna del municipi entusiasta de poder anar al cinema a dues passes de casa seva... Això ha estat abans de trobar-se amb el Josep, el projeccionista dels cinemes, que ha baixat a saludar-nos i, abans d'emportar-se-les a les dues a la cabina, ha parlat amb nosaltres sobre la seva passió pel cinema. Atenció a la seva proposta de Cinema a la fresca per aquest estiu... Ja ens podeu fer arribar les vostres propostes de programació per aquesta "sisena sala" a l'aire lliure, i nosaltres la farem arribar ala responsables dels cinemes... Entre tots hem de fer el cinema que voldriem!

Jaume Vidal i Francesc Aguilar hem estat als estudis observant com el cavaller Josep es portava a les princeses a contemplar com el drac dels cinc caps amb noms de grans dames del cinema il·luminava amb el seu foc d'imatges les vides de tots els que en aquells moments contemplaven la vida passant a vint-i-quatre imatges per segon davant dels seus ulls.

Veieu pel·lícules i llegiu libres per igual, amics seguidors del programa, en aquest dia de Sant Jordi i la resta de l'any... Bon profit de cinema!