(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 18 de juny del 2010

Més films que mai... Al penúltim (37è) Charada de la temporada!


La temporada s'acaba, aquest que us presentem és el penúltim monogràfic de cinema de Ràdio Sant Boi per aquesta temporada. Com veieu haurem fet 38 programes... No està pas malament!

En aquest penúltim espai, Mariola Martínez i Alícia Mendo han tornat als Cinemes de Can Castellet, i hem pogut parlar de nou amb l'Albert Carpi... No us perdeu, la setmana vinent, l'anunciat resum dels primers mesos de les flamants sales de cinema de Sant Boi!

De les estrenes que s'han produït en aquests cinemes de la nostra vil·la hem fet un complet esment. Consulteu l'enllaç que teniu a la vostra esquerra per conèixer en detall la programació per a aquesta setmana.

Però seguint amb l'esmentat Albert, podeu sentir una nova excel·lent col·laboració seva sobre cinema japonès, avui amb els comentaris, matitzats en profunditat, sobre "Air doll", estrena d'avui divendres...


... i també de "No me lo digas con flores / Hana yori dango" i d'una pel·li de terror japonès ambientada en un parc d'atraccions: "Kimodameshi".

No hem pogut parlar amb ells però us comentem igualment l'acte de cloenda, divendres vinent a Cal Ninyo, del "I Taller de Formació Audiovisual" organitzat per un company de tasques radiofòniques, José Antonio Cabello, juntament amb Lourdes Altozano. Aquesta temporada hem fet una mica tard per informar-vos-hi, però us deixem l'enllaç a la nostra llista i prometem que la temporada vinent farem un seguiment pormenoritzat.

Films que es poden veure a la televisió i a la Filmoteca de la Generalitat, amanits pels comentarios de Jaume Vidal i Francesc Aguilar, completen l'espai d'avui.

Fins al proper i últim programa de la temporada... Bon profit de cinema!