(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 25 de febrer del 2011

21è Charada de la temporada: Excursionisme i medi ambient amb Rafa López, Lluís Encinas i Imma Trabal!


En un nou espai de cinema de Ràdio Sant Boi, hem tornat a comptar amb la col·laboració de les Biblioteques de Sant Boi, aquesta vegada amb la presència d'Imma Trabal, de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer...


... Especialista en el tema de medi ambient, qui ens ha parlat de pel·lícules documentals sobre aquesta tema, com ara La hora 11:


També han acceptat la invitació del programa Lluís Encinas, president del Centre Excursionista de Sant Boi, i Rafa López, autor del llibre Barcelonès. 17 excursions a peu.


Amb tots tres, Jaume Vidal i Francesc Aguilar hem conversat de senderisme, dels audiovisuals que promouen les activitats a la muntanya, de medi ambient, d'obsolescència programada... I de cinema, és clar!


Esperem que gaudiu del que ha resultat un veritable cineclub radiofònic...

... Bon profit de cinema!

1 comentari:

Anònim ha dit...

La recomanació que fa la Imma del documental "llençar, comprar, llençar", la subscric totalment. El podeu veure la pàgina de TV3, realment us sorprendrà. Que vingui la directora, Cosima Dannoritzer, a la biblioteca és una oportunitat per debatir el tema directament amb ella. Us ho recomano.