(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 14 d’octubre del 2011

5è Charada de la temporada:
Irene Villa, Frank Toro, Jesús González i Carlos Dengra, convidats al
II Festival per la Superació!


El cinquè Charada de la temporada ha estat dedicat, íntegrament, a la segona edició del Festival de Cinema per la Superació, que comença avui mateix i que durarà fins diumenge.

Telefònicament, hem parlat amb Irene Villa, que demà recollirà el premi ADISFI a la superació...

(Imatge presa durant el lliurament, dissabte 15, del premi ADISFI a la superació a Irene Villa. D'esquerra a dreta: Irene, Paco i Alícia)

... i amb Carlos Dengra, que presentarà...


... l'última producció del Taller 7º Arte, la branca cinèfila de Tots som santboians.

Directament de Madrid, han vingut als estudis de Ràdio Sant Boi el director sabadellenc Frank Toro i el productor Jesús González...

... encarregats d'obrir el festival amb un cinefòrum sobre Àlbum de família, un dels diferents films de la productora Kinelogy que es podran veure en el festival, a més a més de, per exemple, Belleza robada:


Ah! I ha tornat al Charada Alícia Alice Mendo! Els retratats a l'estudi, amb Jesús i Frank, són els components habituals de l'equip del Charada: Dani García, Paco Sánchez i Jaume Vidal.
En el programa de divendres vinent:
- Especial sobre Filosofia i economia social, amb Humbert Ruiz, el conductor d'El Cafè dels filòsofs, a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer;
- Consol Franch, en segona convocatòria, qui finalment realitzarà el seu proper cinefòrum el dimarts 25 d'octubre, a Can Massallera.
Fins llavors, us desitgem que tingueu... Un bon profit de cinema!