(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 26 de novembre del 2010

A l'11è Charada... Cine polític a les Biblioteques, AAVV Vinyets i Molí Vell, Dones de Sant Boi, Cinemes Can Castellet i lacapsuladeltiempo!


En la 11a edició de la temporada 2010-2011, hem tornat a comptar amb Xavi Belarte, de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, qui ens ha parlat de pel·lícules sobre un tema de total actualitat, donades les circumstàncies: la política.


I també ens ha visitat, com podeu veure a la foto, Consol Fran, de l'A. VV. Vinyets i Molí Vell, per parlar-nos del cineclub que fa uns anys està organitzat a Can Massallera, i de la resta d'activitats que porten a terme.

Hem analitzat la pel·lícula Frozen River, que l'associació de dones de Can Jordana va projectar ahir a Cal Ninyo, com a part dels actes del Dia Internacional contra la violència de gènere.

I us hem recordat les pel·lícules que podeu votar per a aquest diumenge 28, al cinefórum de a lacapsuladeltiempo, de Javi Doblas.

És clar que no ens hem oblidat dels Cinemes de Can Castellet, que avui estrenen Skyline, Tamara Drewe i La tropa de trapo, a més a més de mantenir Harry Potter: las reliquias de la muerte (I), Imparable i Pa negre.

Gràcies a tots per la vostra atenció i... Bon profit de cinema!