(Charada és un programa del grup Panorames de cinema)

divendres, 19 de novembre del 2010

José Manuel Fernández, Cia. Carpe Diem, Taller 7º arte i Can Castell TV... Al 10è Charada de la temporada!


Al 10è Charada de la temporada 2010-2011, hem comptat amb la presència de José Manuel Fernández, un dels directors més prolífics de Sant Boi de Llobregat, acompanyat per Abel i Lorena, dos membres de la companyia de teatre Carpe Diem, col·laboradors habituals en les produccions de Cine Amateur, la productora de José Manuel.


Agustí Villaronga ens ha recomanat la seva última pel·lícula, Pa negre, que encara podrem veure, com a mínim, una setmana més en els Cinemes Can Castellet. Cinemes que, per cert, demà estrenen (com no!) la semi-última part de la saga de Harry Potter.

També hem parlat amb una coneguda del programa, Montse Mirabent, regidora de cultura de l'Ajuntament, dues setmanes després de la primera emissió de Can Castell TV, amb un debat entre una bona part del artistes de Sant Boi.

I també havíem de parlar amb Javi Doblas, de lacapsuladeltiempo, sobre el passi i la tertúlia al voltatnt de Lock & Stock, la pel·li de diumenge passat. Mireu les pel·lícules a votació pel diumenge 28 al bloc de la càpsula... I voteu la que voleu veure, és clar!

Carlos Dengra, ha tornat a participar al Charada, per recordar-nos que dissabte 20 de novembre, a les 18 hores, al Casal de Casablanca, està prevista la reposició de Son geniales?, l'última producció del Taller 7º Arte, vinculat a l'associació Tots som santboians.

Esperem que hagueu gaudit d'aquesta nova edició d'aquest nostre (i vostre) programa de cinema... A Ràdio Sant Boi, és clar!

Bon profit de cinema!